Se dig omkring og tænk over, hvor mange produkter i din hverdag, der er af plast. Det er der god grund til for, når vi bruger plasten rigtigt, kan vi levere uundværlige bidrag til at løse vores samfunds udfordringer nu og i fremtiden.

Eksemplerne er mange:
En plastingeniør kan blandt andet udvikler vindmøllevinger, der laver grøn energi. Bidrager til at stimulere kreativitet og leg med verdenskendte legetøjsprodukter. Skaber nye klimavenlige løsninger til byggeriet. Producerer smart emballage, der minimerer madspild. Minimerer CO2-udslippet i transportsektoren ved at udskifte tunge dele af metal med lettere plastdele. Være med til at øge livskvaliteten blandt millioner af mennesker med medicoprodukter i verdensklasse.

Den danske plastbranche er en af dansk industris største underbrancher. Der tæller både verdenskendte brands som LEGO, Coloplast og Vestas og innovative mindre virksomheder over hele landet.

Hvordan bliver jeg plastmager?
Læs mere på www.blivplastingenioer.dk

De danske plastvirksomheder står parat til at samarbejde med ingeniørstuderende på flere måder. Studiejob, praktikophold og studieprojekter – eller bare et møde og en uformel snak for at lære hinanden bedre at kende.