CIRKLA - Akademi for plastgenanvendelse, er et plastakademi, hvor der er relevante kurser og undervisning i hensigtsmæssige materialevalg, design, produktionsmetoder og grønne forretningsmodeller, med det formål at øge plastgenanvendelsen i Danmark til gavn for danske virksomheders konkurrenceevne.

Projekt ”Genanvendelse af plast – en styrket dansk industri”
CIRKLA - Akademi for plastgenanvendelse, er en del af et 2-årigt projektet ”Genanvendelse af plast – en styrket dansk industri”, der skal bidrage til øget vidensformidling og dialog i værdikæden, så langt mere plast fra erhvervslivet bliver genanvendt.

Projektet skal bl.a. være med til at øger fokus på genanvendelse og cirkulær økonomi, der gør, at danske virksomheder også står stærkere på den internationale scene.

Industriens Fond støtter projektet, og bag projektet står bl.a. brancheorganisationen Plastindustrien, genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S og Aalborg Universitet.

Følg projektet på

Fakta om Industriens Fond:

Industriens Fond er en engageret filantropisk fond og arbejder for, at hver enkelt støttekrone, der udbetales til projekter, har potentiale til at sikre anvendelsesorienteret viden og aktivitet med positiv virkning på Danmarks konkurrenceevne.

Læs mere på:

Industriens Fond, Aage Vestergaad Larsen A/S, Plastindustrien og Aalborg Universitet.

Skriv til os