Ved du at stort set alle termoplastiske typer kan genanvendes igen og igen hvis de er sorteret?
Vi går i dybden med to af de mest anvendte plasttyper PE og PP og gennemgår de vigtigste forskelle mellem biobaseretplast og bionedbrydelig plast. Vi kigger på de forskellige produktionsformer herunder compoundering og derudover vil der være en gennemgang af de vigtigste ”nyheder/lovgivning” fra DK og EU om plastens fremtid.

Vi kigger på nærmere på den designmanual som er blevet udarbejdet af Plastindustrien og erhvervslivet – med henblik på at øge genanvendelsen i Danmark- og på hvorfor sorteringen er så vigtig.


Har du konkrete spørgsmål/emner du gerne vil have besvaret under kurset, er du meget velkommen til at sende dem gerne senest fem dage før kurset, så har vi svar parat på dagen – benyt venligst formularen ”Send 5 spørgsmål”


INDHOLD
• Polyethylen (PE) – i dybden
• Polypropylen (PP) – i dybden
• Hvad er compoundering og hvad kan det bruges til
• Biobaseretplast kontra bionedbrydeligplast
• DK/EU lovgivning/krav
• Designmanual – emballage og generelt
• Forskellige produktionsformer

Hvem bør tage dette kursus

Alle fra den plastproducerende industri, såvel som fra det plastforbrugende erhverv, der ønsker en uddybning af ovenstående indhold. Hvis du kommer fra det plastforbrugende erhverv og ikke har basisviden om plast kan du med fordel melde dig til basiskurset inden.

Bevis ved afslutning

Du vil få et kursus bevis efter endt kursus, der viser dit navn, dato og sted for udstedelse, oplysninger om hvilke emner der er gennemgået og den nye viden du har fået.

 Du får udleveret designmanualen – "Genbrug og genanvendelse af plastemballager til privat forbrug" og ”Plastik uden spild – regeringens plastikhandlingsplan”

Praktisk info

Projektbevilget af Industriens Fond for erhvervslivet

Kursus dato: 
10.09.19 - Alle pladser optaget
19.09.19 - Alle pladser optaget
24.09.19 - Alle pladser optaget

Pris: Kurset er gratis for erhvervsvirksomheder

Kursusdeltager: min 8 og max 14

Varighed: 1 dag

Undervisningstid: 9.00-15.30

Adresse: Aage Vestergaard Larsen A/S, Klostermarken 3, 9550 Mariager

Forplejning: Inkl. Kaffe/rundstykker og frokost (Er du vegetar, har du allergi mm. Send venligst mail derom til info@cirkla.dk senest fem dage før kursus start)

Du modtager et kursus bevis efter afslutning af kurset.

Bemærk at der er et begrænset antal pladser til kurset, og at man skal oprettes som bruger på CIRKLA.dk for at kunne tilmelde sig.

Har du brug for hjælp?

Send os en besked, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om de enkle kurser, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

–– Britta Fischer Mogensen