Kurset er målrettet dig som evt. arbejder i en kommunal/offentlig rådgivende funktion, udfører miljøtilsyn på virksomheder mm.

Kurset er tilpasset de udfordringer som kommunerne og andre offentlige instanser kan møde i hverdagen med plast.

Vi sætter fokus på det gode plast, og kommer med ”redskaber” til, hvordan man får værdi af plastaffaldet. Kompetence løftet vil gøre det muligt at ”spotte” de gode emner til genanvendelse. Der vil være basisgrundviden om de mest gængse plasttyper, hvilke udfordringer, der er med sammensat plast. Kort sagt, vi tager pulsen på plasten og kommer nogle af de sjove myter til livs.

Har du spørgsmål/emner du gerne vil have besvaret under kurset, er du meget velkommen til at sende dem gerne senest fem dage før kurset, så har vi svar parat på dagen – benyt venligst formularen ”Send 5 spørgsmål”

INDHOLD

  • Hvad er plast og plastens historie
  • De vigtigste plast typer
  • Få styr på begreberne; genbrug, genanvendelse, bæredygtighed, cirkulær økonomi
  • Bioplast kontra bionedbrydeligplast
  • Hvorfor er sortering så vigtig

Hvem bør tage dette kursus

Alle der ønsker en basisviden om plast, genanvendelse og ønsker at gøre en forskel i kommunen eller andre stede i det offentlige.

Bevis ved afslutning

Du vil få et kursus bevis efter endt kursus, der viser dit navn, dato og sted for udstedelse, oplysninger om hvilke emner der er gennemgået og den nye viden du har fået.

Test din viden

01 Hvor mange kg CO2 spares der ved 1 kg ny vare vs 1 kg genanvendt plast

Praktisk info

Kursus dato: Der er pt. ikke fastsat en ny dato for dette kursus, er du og dine kollegaer interesseret, send gerne en mail til info@cirkla.dk

Pris: Kurset koster 1.995 kr. pr. deltager  (ekskl. moms)

Kursusdeltager: min 8 og max 14

Varighed: 1 dag

Undervisningstid: 9.00-15.30

Adresse: Aage Vestergaard Larsen A/S, Klostermarken 3, 9550 Mariager

Forplejning: Inkl. Kaffe/rundstykker og frokost (Er du vegetar, har du allergi mm. Send venligst mail derom til info@cirkla.dk senest fem dage før kursus start)

Du modtager et kursusbevis efter afslutning af kurset.

Bemærk at der er et begrænset antal pladser til kurset, og at man skal oprettes som bruger på CIRKLA.dk for at kunne tilmelde sig.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til Cirkla kurserne eller Aage Vestergaard Larsen A/S andre arrangementer.

–– Britta Fischer Mogensen, projektkoordinator