1 BETALING

Når du tilmelder dig et dagskursus modtager Cirkla / Aage Vestergaard Larsen A/S betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA og Mastercard.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er ekskl. moms

Cirkla / Aage Vestergaard Larsen A/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

2 KURSUSAFGIFT

Medmindre andet er angivet på de enkelte kursusundersider, er kursusprisen inkl. kursusmateriale og fuld forplejning. Forplejningen omfatter morgenbrød, frokostbuffet, the/kaffe, eftermiddagssødt og kolde drikkevarer.

3 AFBESTILLING

Hvis du er forhindret i at deltage på et af vores dagskurser, kan du altid overdrage din plads til en kollega. Det kræver dog, at det er samme kursus og dato, som du selv skulle have deltaget på.

På vores dagskurser får du refunderet 100 % af kursusprisen, hvis du afmelder dig senest 7 dage før kursusstart. Hvis du afmelder dig senere, vil du få refunderet 50 % af kursusprisen.

4 OMBOOKING

Hvis du gerne vil deltage på kurset en anden dag, end den du oprindeligt er tilmeldt, kan du foretage en om booking senest 3 arbejdsdage før kursusstart. Du kan dog maks. om booke 2 gange uden at betale kursusafgift.

5 UDEBLIVELSE

Hvis du udebliver fra kurset, uden at melde afbud, ingen refusion af kursusprisen.

6 AFLYSNING AF KURSUS

Vi bestræber os altid på at afholde vores kurser som planlagt. Vi forbeholder os dog ret til at aflyse et kursus, hvis underviseren bliver syg, eller der er for få tilmeldinger til kurset. Skulle det ske, at vi bliver nødt til at aflyse kurset, sørger vi naturligvis for at hjælpe dig med at finde en ny kursusdato, der passer ind i din kalender, eller at refundere kursusprisen.

7 OPHAVSRET

Alt undervisningsmateriale er beskyttet af loven om ophavsret. Du har derfor ikke ret til at kopiere vores kursusmateriale, bøger eller e-bøger.

8 PERSONDATAPOLITIK

Ifm. koordinering og afholdelse af vores kurser indsamler vi data, som f.eks. deltagernavn, mailadresse og telefonnummer. Dataindsamlingen omfatter udelukkende relevante og nødvendige oplysninger ifm. koordinering, kontakt, fakturering, forventningsafstemning mv.

Du har til en hver tid mulighed for at få indsigt i eller slettet dine data i vores systemer.

Hvis dette ønskes, kan du kontakte vores dataansvarlige, Palle L Kristiansen, e-mail plk@avl.dk